Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werk aan surfstrandje

Geplaatst op: 19 december 2017

Natuurmonumenten voert werkzaamheden uit aan het zwem- en surfstrandje, zodat badgasten in de zomer weer een aangename tijd langs de Belterwijde hebben. Er wordt met name gewerkt aan de beschoeiing, zodat de bad- en surfliefhebbers straks veiliger in en uit het water komen. Over de nieuwe houten rand komt een soort rubberen mat als bescherming.

Daarnaast wordt de ‘poedelplek’ voor de allerkleinsten verder verbeterd. Afgelopen seizoen bleek dat het water van het meer deze plek nog onvoldoende bereikte voor een goede doorstroming. Met wat kleine aanpassingen moet dat komend jaar beter gaan. De bekende gele ballenlijn maakt zwemmers dan duidelijk dat ze in dieper water komen.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500