Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Herman de Haan heeft het beste vuurwerk geselecteerd

Geplaatst op: 20 december 2017

Het is al weer bijna zover, oud en nieuw! Herman de Haan Vuurwerk heeft ook dit jaar weer het allerbeste vuurwerk voor u geselecteerd! “Met een breed uitgeselecteerd assortiment onderscheiden wij ons al jaren en zijn daardoor ook één van de grootste vuurwerkwinkels van Overijssel! Nederlands consumentenvuurwerk met professionele uitwerkingen met 66% meer kruit! Ieder jaar mogen we zelfs mensen buiten Overijssel voorzien van het beste vuurwerk wat er in Nederland verkrijgbaar is!”

Nu legaal in Nederland!

Items die u dit jaar niet mag missen dit jaar zijn de Compound Cakeboxen! De Compound Cakeboxen zijn al vooraf doorgelont. Dit hoeft u zelf dus niet meer te doen. De Compound Cakebox heeft dus maar 1 lont. Deze dient aangestoken te worden op een geschikte plek, dan is het kijken en genieten. Dat de cakes met elkaar verbonden mogen worden levert een aantal fantastische nieuwe producten op. Deze kunt u vinden in onze webshop!

Carbid

Ook verkopen wij dit jaar weer carbid, oordoppen en ballen. Kom langs in onze winkel voor de actuele prijzen!

Tot en met 27 december heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de speciale voorverkoopprijzen en extra aanbiedingen op www.hermandehaanvuurwerk.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500