Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljarters zetten zich in voor Diabetes Fonds

Geplaatst op: 21 december 2017

Biljartvereniging Kamperzeedijk heeft zich tijdens de onlangs gehouden kerstmarkt in de Driester ingezet voor het Diabetes Fonds. De biljarters haalden met spelletjes en kleine prijsjes bij elkaar een aardig bedrag op.

Tijdens de markt waren meer dan 25 kramen bezet door lokale ondernemers en verenigingen. Er was een groot en gevarieerd aanbod van o.a. streekproducten, groente, snoep, kaarten, kunst, vogeltaarten, bloemen, sokken, sjaals, stroopwafels, enzovoort. Ook konden bezoekers genieten van muziek en kon men er een hapje eten zoals zoals snert of broodje hamburger.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500