Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Taxi Erkan 2 winnaar Zwartewaterlandtoernooi, Pot beste speler

Geplaatst op: 30 december 2017

Eindelijk wint Taxi Erkan het Zwartewaterlandtoernooi. De Zwolse sponsor had daarvoor wel twee teams nodig, waarvan Taxi Erkan 2 uiteindelijk de finale won van De Pongels. De spelers stonden voor de kruisfinale al onder de douche, omdat ze dachten dat ze waren uitgeschakeld.

Na twee prachtige kruisfinales, beide beslist door strafschoppen, moest Taxi Erkan 2 het opnemen tegen De Pongels. Die Genemuider ploeg doet al jarenlang mee en drong nu door tot de eindfase, daartoe zwaar aangezet door Sportclub-speler Joran Pot die na afloop ook tot beste speler van het toernooi werd uitgeroepen. KHC-speler Luhukay, van Taxi Erkan 2, mocht zich tot topscorer kronen. Pongels-keeper Robert Riezebosch werd de beste doelman van het toernooi.

Ook het 2e/3e Wereld Project van de gemeente Zwartewaterland profiteert van het toernooi. Het waterpompenproject voor Malawi van de familie Veldman hield 2500 euro over aan het toernooi.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500