Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kamphuis wint in De Rank

Geplaatst op: 7 januari 2018

Nadat op vrijdagavond 5 jan het koppeldarttoernooi gehouden was bij DCG Dartclub Genemuiden werd er op zaterdag 6 jan het Heujtink &Heij singledarttoernooi gehouden in de mooie locatie van deze club. Dankzij de vele sponsoren en de hoofdsponsor Gert Heij en Cor Heutink werd het een groot succes deze beide dagen. De wedstrijdleiding Dinand en Nelleke leidden dit weer in goede banen en net als de dag ervoor werd het eten verzorgd door Lunchroom Blocks die iedereen die meedeed verwende met heerlijke gehaktballetjes in saus, satestokjes en de heerlijke broodjes beenham.

Verdere sponsoren waren er voor deze dag: RW Vloeren/Jan Vlaandering/Spero montage Dijsco/Naberman zonwering/ Tom Meerveld/Van Dijk Catering/ RM Trading/ Rook darts/ Stylus/ Jouke Brouwer elektra/ Bonthuis Vaartjes/ Bruintjes bestrating. Dankzij hen was het prijzengeld en de rest voor het toernooi geregeld daarvoor dank namens organisator van de DCG de heer Eric Eenkhoorn.

Nu naar het toernooi , deze middag deden er bij sluiting van inschrijven 73 darters mee die weer overal vandaan kwamen, Gravezande, de Lier, Wijhe, Zwolle, Urk, Zalk, Heino e.e. Er werd net als de dag ervoor gegooid op dartbanen van Freek Nepplenbroek en de eigen dartbanen van de DCG. De hoogste uitgooi werd nu ook weer beloond in euro’s en deze ging naar Auke Baarssen met 164. Voor de beste dame was er ook nog een prijs en wel 100€. Deze ging naar Niesjen Oostwoud die het won van Natalja Bagerman. Er werd in 15 poules gespeeld , 13 van 5 en 2 van 4. Om 13.10 werd er begonnen met de poulewedstrijden en de eerste poules kwamen tegen 15.00 alweer binnen.

Niet veel later werden de 1ste knockoutwedstrijden alweer omgeroepen door Dinand. In dit vlotte tempo ging het lekker door en tegen 18.30 was het hele toernooi klaar met de beide finales. Daarna werden de prijzen uitgereikt door Eric en Dinand en er werden nu ook weer foto,s gemaakt door Jolanda die namens Jos Groen fotografie aanwezig was deze beide dagen. Hier de uitslagen:

 

1 Vincent Kamphuis (Hij won deze titel ook al in 2016)

2 Guido van Raalte

3 Okke Weerstand

3 Johann Brouwer

 

Verliezersronde

 

1 Jelke Schakelaar

2 Henri Klein

3 Joey Rietman

3 Eric Eenkhoorn

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500