Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Avond over bijbel lezen met kinderen

Geplaatst op: 11 januari 2018

Het Leerhuis organiseert 15 februari in de Poort een avond over bijbel lezen met kinderen.

“Je wilt graag je geloof in God aan je kinderen doorgeven. Maar hoe gaat dat in het dagelijks leven? Moeders en vaders hebben een vol en druk leven; soms is het lastig om je geloof een (vaste) plek te geven. Op deze avond vertelt Janneke Burger over bijbel lezen:  Hoe is de Bijbel voor jezelf van belang, en hoe kun je met je kinderen uit de Bijbel lezen?Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. U kunt een vrijwillige bijdrage geven”, legt de organisatie uit.

Ook organiseert het Leerhuis een  geweldige middag vol zingen, bewegen, verhaaltjes en sketches met Marcel en Lydia Zimmer. Op woensdag 7 februari, in het Hervormd Centrum te Genemuiden. Deze middag begint om 14.30 uur. En kost € 2.50 per persoon.
Komt u met een groep, dan graag even aanmelden via info@leerhuiszwartewaterland.nl

Aanmelden via de website : www.leerhuiszwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500