Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

OK-ondernemers openen het jaar bij Hamat

Geplaatst op: 10 januari 2018

Hamat B.V. was dinsdag gastheer van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Ondernemerskring Genemuiden. Een gedeelte van het logistieke centrum van Hamat B.V. was hiervoor omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie in mediterrane stijl. Een recordaantal van ruim 150 gasten mocht verwelkomd worden door het bestuur van de OK en de mensen van de bedrijven die deel uitmaken van de Hamat Group.

Veel gasten gaven aan dat de uitnodiging van Hamat B.V.  dusdanig inspirerend was, dat dit direct hun enthousiasme heeft gewekt. Hamat B.V. had namelijk een Gaellemuniger paspoort ontworpen, met een boardingpass voor deze avond. Een ludieke uitnodiging dus, met als slogan: “Wij hebben hoog ingezet voor de toekomst! Wie doet er mee?“ Hiermee werd door Hamat B.V. verwezen naar de voltooiing van het grootschalige logistieke project: de ingebruikname van het 28 meter hoge volautomatische kranenmagazijn en het logistieke centrum aan de Jutestraat.

Het officiële gedeelte van de avond begon met een welkomstwoord door Berthran Selles, voorzitter van de OK. Hij gaf een korte terugblik op 2017 en presenteerde vervolgens wat de Ondernemerskring voor 2018 op de agenda heeft staan. Vervolgens kwam burgemeester E.J. Bilder aan het woord. Burgemeester Bilder gaf aan dat de gemeente een structurele bijdrage wil leveren aan het heersende ondernemersklimaat en graag een coöperatieve rol voor de bedrijven wil vervullen.

Herbert Altena beet namens Hamat Group de spits af, waarbij hij een korte indruk gaf van alle bedrijven die onder deze groep vallen. Aansluitend werd de  gloednieuwe bedrijfsfilm aan de aanwezigen gepresenteerd. Tenslotte kwamen Alexander Roetman en Jan Doornwaard namens Hamat B.V. aan het woord. Zij gaven een korte en bondige toelichting op de projecten die in 2017 zijn afgerond en de uitdagingen die in 2018 voor hen liggen.

Na dit officiële gedeelte stond er een warm en koud buffet klaar, wat qua invulling volledig was afgestemd op de mediterrane stijl van de avond.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500