Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook de VVD heeft de kieslijst rond

Geplaatst op: 10 januari 2018

Tien weken voor de gemeenteraadsverkiezingen presenteert ook de VVD de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Lijsttrekker is opnieuw ondernemer John Smits, met Simon Tol uit Hasselt en Cora Westra uit Zwartsluis op drie. Sluzigers Henk van der Haar en Henk ten Klooster maken de eerste vijf namen compleet van de lijst.

‘’Deze lijst bestaat uit dynamische kandidaten die de lokale problemen kennen. Op die mix van verjonging, maatschappelijke betrokkenheid en politieke ervaring ben ik erg trots’’, zegt Smits.

De totale lijst van vijftien namen staat op de VVD-site: https://zwartewaterland.vvd.nl/nieuws/26375/vvd-zwartewaterland-kiest-voor-betrokkenheid-en-verjonging. De kandidaten stellen zich via de Facebookpagina van de partij de komende maanden voorstellen. Smits: ‘’Met een partij die zowel landelijk als provinciaal actief is, profiteren we van directe lijnen waardoor we snel informatie kunnen ophalen. Vanuit een lokale gedachte proberen wij vervolgens de problemen van inwoners op te lossen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500