Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hervormde kerk gaat ‘op reis’

Geplaatst op: 22 januari 2018

‘Op reis…!’ is deze wee het thema van de School – Kerk – Gezinsweek in de hervormde kerk. “Samen met de leerlingen van de Johannes Calvijnschool, Johannes Bogermanschool en de Maarten Lutherschool gaan we hierover nadenken. Veel mensen zijn op reis. Op vakantie om uit te rusten. Of juist op de vlucht, op reis naar een ander land. In de bijbel staan ook veel verhalen over mensen die op reis gaan of op de vlucht zijn”, legt jongerenwerker Bart van ’t Ende uit. Het programma van de week:

Woensdag 24 januari is er in het Hervormd Centrum een thema-avond voor vaders en moeders.

Het thema is: ‘Op ontdekkingsreis: Gods liefde geef je door! Maar…. hoe?’ Nieske Selles zal deze avond leiden. We beginnen om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is er koffie en thee. Iedereen van harte welkom.

Vrijdag 26 januari is er in het Hervormd Centrum een Sing-in speciaal voor kinderen. Samen zingen tot Gods eer! De avond begint om 19.00 uur. Jongens en meisjes, nemen jullie zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee?

Zondag 28 januari is de afsluitingsdienst van de themaweek. Deze diensten worden gehouden in de Grote Kerk, Hervormd Centrum en Bethelkerk. Al deze diensten beginnen om 9.30 uur. Ook dan zien we uit naar uw en jouw komst.

Deze week wordt georganiseerd vanuit de Hervormde kerk en de Hersteld Hervormde kerk. En is bedoeld om de geloofsopvoeding bij kinderen te stimuleren en de ouders hierin te ondersteunen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500