Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Financieel’ spreekuur bij de gemeente

Geplaatst op: 30 januari 2018

Inwoners met vragen over financiële situaties kunnen vanaf 7 februari 2018 iedere woensdagmorgen terecht op het gemeentehuis van Zwartewaterland te Hasselt. De gemeente Zwartewaterland vindt het belangrijk dat inwoners op een laagdrempelige manier informatie kunnen krijgen over financiële zaken. Van 09.00 tot 11.00 uur zijn inwoners van harte welkom op het inloopspreekuur ‘Financiën op orde’.

Op dit moment kunnen inwoners met schuldenproblematiek of vragen over de financiën zich telefonisch of via mail melden bij Stichting De Kern. Wethouder Knol legt namens het college uit waarom in Zwartewaterland is gekozen voor een inloopspreekuur. “Vanuit de samenleving kregen wij het signaal dat het niet altijd eenvoudig is om te praten over je financiële situatie. Ook als je geen schulden hebt. Schuldenproblematiek of preventie om schulden te voorkomen, vragen om een simpele oplossing. Het vraagt om een plek waar je op eenvoudige en vrijblijvende wijze advies kunt krijgen, waar je een steuntje in de rug wordt geboden. Wij proberen samen met u een oplossing te vinden of helpen u op weg. De privacy wordt hierbij gewaarborgd.” De gemeente biedt het inloopspreekuur voorlopig één keer per week aan.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500