Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Bekende snookerspeler’ naar Genemuiden

Geplaatst op: 2 februari 2018

De volgende organisatie ‘bekende snookerspeler Clyde Richardson’ neemt volgende week zaterdag deel aan het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten in Genemuiden. Richardson doet momenteel, opnieuw volgens de organisatie, deel aan de German Open.

“Via de Nederlandse bondsbestuurder John van Assen werd Richardson gewezen op het wereldkampioenschap in Genemuiden. Een klein YouTube-filmpje was voldoende om de Amerikaan enthousiast te maken voor het WK. Hij bevestigde  graag zijn deelname.”

Snooker is wereldwijd een veel grotere sport als het bij ons traditioneel bekende biljarten. Miljoenen kijkers volgen via Eurosport de toernooien van de Europese tour. Ondanks het feit dat het een andere tak van sport is, dicht Richardson zich goede kansen voor het toernooi in Genemuiden toe. “Telefoonboekbiljarten is een strategisch spelletje. Daarin is het te vergelijken met snooker. En dat doe ik ook niet onaardig”, deelde de Amerikaan lachend aan Van Assen mee.

Het toernooi vindt op 10 februari a.s. plaats in het clubgebouw van HZW in “de Rank” in Genemuiden. Aanvang 14.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500