Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schaatspret op eigen baan in zicht

Geplaatst op: 4 februari 2018

“Schaatsen en ijspret op onze eigen ijsbaan…wat zou dat geweldig mooi zijn”, klinkt het bij De Eendracht. Met de voorspellingen voor komende week in het vooruitzicht komt dat in ieder geval weer dichterbij. Omdat koning winter voorlopig verstek liet gaan, konden leden zaterdag mee naar Thialf.

Een middag met héél veel ijspret, héél veel schaatsplezier en héél veel rondjes rijden. Om vier uur was het sluitingstijd en vertrok de bus weer richting Genemuiden. Bij aankomst in het clubgebouw kregen de deelnemers “Dé lekkernij” van Genemuiden aangeboden; een overheerlijke ijsbaan frikandel! Een gezellige afsluiting van een mooie en geslaagde schaatsmiddag.

Veel meer foto’s zijn op deze link te zien: https://photos.app.goo.gl/ w30opZfZzUvuvQuk2

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500