Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bouwwaar samen verder met Textielstra

Geplaatst op: 5 februari 2018

textielstra.nl voorziet al gedurende een lange reeks van jaren organisaties, bedrijven en sportverenigingen van sport- en bedrijfskleding. Daarbij staat textielstra.nl bekend om zijn innovatieve concepten, die als een meerwaarde voor de partners mogen worden aangemerkt. Om die meerwaarde te vergroten bundelt textielstra.nl de krachten met Bouwwaar.

Bouwwaar is vooral gespecialiseerd in veiligheids- en bedrijfskleding. Verder behoren persoonlijke beschermingsmiddelen en aanverwante producten tot het assortiment.

Bouwwaar gaat verder als Bouwwaar/bouwwaar.nl en maakt vanaf nu deel uit van de Textielstra Groep. De diensten van het Bouwwaar worden voortaan dan ook vanaf het adres Wagenmakersstraat 1 te 8601 VA Sneek, waar het hoofdkantoor van de Textielstra Groep is gevestigd, uitgevoerd. Voor het overige blijft alles bij het oude en blijft Erwin Visser voor Bouwwaar de aangewezen contactpersoon. Voor vragen over de samenwerking kan men bij hem (e-mailadres: e.visser@textielstra.nl) of bij Harry Diekstra (email-adres: h.diekstra@textielstra.nl) – terecht.

Met deze bundeling van krachten vertrouwen beide bedrijven er op, dat zij in de toekomst nog adequater op de behoeften van hun klanten kunnen inspelen en dat zij bovendien hun klanten nog beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500