Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sander Brouwer en Evert van Dijk op lijst BGZ

Geplaatst op: 5 februari 2018

Lijsttrekker Kira Fijn presenteert het verkiezingsprogramma aan Genemuiden Actueel

Genemuidenaren Sander Brouwer en Evert van Dijk maken deel uit van de lijst van de nieuwe partij BuitenGewoon Zwartewaterland. Lijsttrekker is de Hasseltse Kira Fijn (44). Zij is een van de mede-oprichters van de partij.

Op de lijst van de nieuwe partij staan in totaal tien mensen. “We hebben de meest diverse lijst van allemaal”, zegt partijvoorzitter Eelko Felix, die zelf op 3 staat, trots. “Op alle thema’s hebben we mensen en adviseurs.”

De partij is opgericht om ‘een frisse blik’ (de werktitel van het verkiezingsprogramma) in de raad te werpen. “We willen daadkracht zien”, zegt Fijn. “Men praat vooral over inwoners en niet met inwoners. Veel blijft hangen in beschouwingen, en zaken gaan op z’n beloop.”

Tijd voor actie, vindt de partij. Met een gemiddelde leeftijd van rond de 45 willen de ‘buitengewone Zwartewaterlanders’ het verschil gaan maken in de raad. “We hopen dat mensen gaan stemmen op basis van inhoud en niet op basis van traditie”, zegt Fijn, die op minstens 1 zetel hoopt.

In de aanloop naar de verkiezingen volgt een uitgebreid interview met lijsttrekker Fijn. Meer informatie over de partij is te vinden op www.buitengewoonzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Enrico Kolk

2 thoughts on “Sander Brouwer en Evert van Dijk op lijst BGZ

  1. Gaellemuniger schreef:

    Beste Tiem.

    Waar haal jij deze informatie vandaan? Ik heb nooit ergens gelezen dat deze partij daartegen is. Ik lees juist in dit artikel, meteen in de eerste zin, dat de mensen achter deze partij daar juist vóór zijn. http://www.hasseltactueel.nl/2017/12/13/gang-naar-raad-van-state-had-voorkomen-kunnen-worden/

    Prima als je het debat aan wilt gaan. Maar dan wel graag met valide argumenten.

  2. Tiem Breman schreef:

    Eerste berichten van deze partij waren tegen de aanleg van de nieuwe recronstructie van de N759 en N331 , wat een betere doorstroming is voor transport en bedrijven vanuit Genemuiden,

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500