Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Clinics waterpolo in Bestevaer

Geplaatst op: 6 februari 2018

Na het succes van de zwemactiviteiten tijdens de actieweek voor Hartekind in de kerstvakantie wordt er door Zwemvereniging DEK Genemuiden een vervolg gegeven aan de waterpolo-clinics. Aanstaande vrijdag, 9 februari, tijdens het vrijzwemmen in het Zwembad Bestevaer is een deel van het zwembad gereserveerd voor het waterpolo. In dit deel zullen enkele trainers van DEK Genemuiden waterpolo-clinics geven.

Tijdens deze clinics worden er zwem- en baloefeningen gegeven, waterpolo regels uitgelegd en zullen we met alle deelnemers toewerken naar een echt waterpolowedstrijdje. Alle oefeningen worden aangepast naar de leeftijd van de deelnemers. Iedereen kan dus meedoen!

De waterpolo-clinics worden gegeven tijdens het vrijzwemmen. Het vrijzwemmen is op vrijdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur. De clinics zijn van 19:00 uur tot 20:00 uur. Daarna is er dus nog de mogelijkheid om gewoon vrij te zwemmen en met de bal te spelen. De entree bedraagt het normale zwemtarief (€ 2,80 t/m 15 jaar, € 3,90 16+ jaar). Het adres van Zwembad Bestevaer is Prins Clausstraat 2b te Genemuiden. Ook zwemmers uit Hasselt of Zwartsluis zijn van harte welkom,, meldt de organisatie.

Voor meer informatie over de clinics en Zwemvereniging DEK Genemuiden, kijk op: www.dekgenemuiden.nl


Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500