Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Metselaars en timmerlieden strijden tegen elkaar

Geplaatst op: 6 februari 2018

Op donderdag 15 februari en vrijdag 16 februari worden bij het samenwerkingsverband voor de bouw, Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG), timmer- en metselwedstrijden voor leerlingen bouwtechniek in het vierde jaar van het VMBO gehouden. Elf timmerlieden en zes metselaars strijden om de bekers die beschikbaar zijn gesteld door het Deltion College.

Leerlingen van het Greijdanus, Talentstad en Pieter Zandt doen mee. Donderdag 15 februari starten de wedstrijden om 08.00 uur. De volgende dag rond 16.30 uur zullen de winnaars uit handen van burgemeester E. Bilder van de gemeente Zwartewaterland de prijzen ontvangen. Op vrijdag 16 februari houdt het samenwerkingsverband ook een Open Dag. Iedere belangstellende is hartelijk welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur aan de Nijverheidstraat 45.

 

Het samenwerkingsverband OVG Genemuiden organiseert de bouwwedstrijden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500