Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flier trekt de keepershandschoenen definitief uit

Geplaatst op: 7 februari 2018

Foto Helmich Lubberts

Doelman Albert Flier stopt na dit seizoen. Maar liefs veertien seizoenen lang verdedigde hij de clubkleuren van SC Genemuiden, maar na dit seizoen die gekenmerkt wordt door een blessure stopt de actieve keeperscarrière van Albert Flier.

Bijna 500 wedstrijden stond hij in het doel van Sportclub en hij kende daar hoogte en dieptepunten, promoveerde en degradeerde. Speelde kampioenswedstrijden, stond in bekerfinales en won bijna alles wat er te winnen viel.

De keeperscarrière van Albert Flier kent dus geen vervolg na dit seizoen, SC Genemuiden respecteert zijn besluit en wenst hem veel succes in het verdere verloop van de competitie en de dingen die nog komen gaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Flier trekt de keepershandschoenen definitief uit

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500