Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pand 21 gaat verhuizen

Geplaatst op: 9 februari 2018

Pand 21 vertrekt van de Westerkaai. De modewinkel betrekt omstreeks mei/juni het nieuwe pand achter schoenenzaak JR Mode. “We willen wat meer ruimte”, verklaart eigenaresse Henriëtte Brouwer de verhuizing. Er komen nu ook meer mogelijkheden met betrekking tot het showen van mode.

De verhuizing werd vrijdagavond bekendgemaakt door ladyspeaker Linda Sollie op de modeshow in de Kaaihof. Die modeshow, geïnitieerd door vijf leerlingen van de Style School van Danie Bles, werd gehouden met medewerking van Kitsch en Koters, AnneModa, Juwelier Brouwer, Fenny Jo, de Groene Lantaarn en Pand 21.

De winkel, die dit jaar tien jaar bestaat, blijft een boetiek. Er verandert wel het een en ander; mede in het kader van het jubileum komt er een nieuw logo en een nieuw fris interieur. Het nieuwe, grotere pand dat Pand 21 nu gaat betrekken, bestaat uit twee verdiepingen. Beide worden door de kledingzaak benut.

Wat wel hetzelfde blijft, is de naam. De winkel begon ooit op Kerkplein 21, wat mede de basis vormde voor de naam Pand 21. Nu de winkel aan de Westerkaai is gevestigd, bestaat de naam nog steeds. En dat blijft zo.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500