Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub onderuit op Urk

Geplaatst op: 17 februari 2018

Sportclub Genemuiden heeft het vaak moeilijk tegen Urk. Zaterdag ging die oude voetbalwet weer op: op het voormalige eiland gingen de koplopers uit Genemuiden verdiend met 3-0 onderuit. Ondertussen wordt de top van de hoofdklasse steeds breder.

Na de eerste seizoenshelft leken Genemuiden en Excelsior de belangrijkste kandidaten in de titelstrijd, maar beide ploegen laten regelmatig punten liggen. Dat bleek zaterdag opnieuw. Een gehavend Genemuiden kreeg geen vat op Urk dat bij rust al verdiend met 2-0 leidde. Na de rust kon Sportclub te weinig doen om de Urkers angst aan te jagen. Jelle de Boer deed Genemuiden in de slotfase nog meer pijn: 3-0. Tot overmaat van ramp kreeg invaller Breman nog de rode kaart voorgeschoteld. Hij haalde een doorgebroken Urker onderuit.

Bovenin speelden Ajax en Staphorst tegelijk, terwijl Eemdijk ook weer helemaal meedoet om het kampioenschap. De ploeg won uit bij Huizen. Ook Berkum won. De Zwollenaren zijn sterk uit de winter gekomen en staan op afzienbare afstand van Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Sportclub onderuit op Urk

  1. Supporter schreef:

    Erg fijn dat er geen trein door Genemuiden gaat ,SC Genemuiden kan gelukkig van geluk niet onder een of andere trein komen ,volgende week Ajax opvreten met Omar Kavak weer in de gelederen en dan de kop positie niet meer afgeven ,,FORZA SC GENEMUIDEN ,,!!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500