Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters in de prijzen

Geplaatst op: 18 februari 2018

Bij Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters werden afgelopen weekend de Regiokampioenschappen Overijssel paarden springen georganiseerd. Jan Beens reed hier voor eigen publiek naar een mooie 2e plaats in de klasse L met Idieta. Zij zijn daarmee afgevaardigd naar de Nederlandse Kampioenschappen.

In Emmeloord kwam Carolien Altena met Komeet aan start tijdens de Regiokampioenschappen Overijssel pony’s dressuur. In een groot deelnemersveld van 18 combinaties werden zij, in de klasse M1 categorie DE, 5e met 190 en 198,5 punten.

Daphne Visscher reed in Elim mee met haar pony Orchid’s Château. Ze reden in de klasse L1 twee goede proeven en kregen daarvoor hoge scores. Met 192 en 200 punten wonnen zij tweemaal de 1e prijs in de gecombineerde klasse B/L1 categorie DE. In Hardenberg was amazone Annejet Harms succesvol. In de klasse B categorie D won zij met haar pony Buddha tot Buddha een 2e prijs met 76,5 stijlpunten. In Hierden kwam Maud van Rees aan start met Warenzo in de klasse L categorie DE. Zij reden een foutloos parcours waarna ze de barrage mochten rijden. In de barrage waren zij ook foutloos en zetten een snelle tijd neer wat goed was voor een 4e prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500