Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bus naar psalmzangdag in Utrecht

Geplaatst op: 20 februari 2018

Vanuit Genemuiden gaat er dit jaar een bus naar de jaarlijkse Psalmzangdag. Die wordt deze keer gehouden op Tweede Paasdag, 2 april, in de Domkerk in Utrecht. Meestal vindt die plaats in de Bovenkerk in Kampen.

Omdat veel mensen uit Genemuiden op die dag de weg weten te vinden naar de Bovenkerk, rijdt er dit jaar, bij voldoende animo, een bus naar Utrecht. Die vertrekt om 13:30 uur, zodat mensen die dat willen ’s ochtends eerst naar de kerk kunnen.

De Psalmzangdag zelf begint om 16:00 en zal tot ongeveer 18:00 duren. Organist is dit jaar de Rouvener Harm Hoeve, die de niet-ritmische psalmen op het Bätz-orgel begeleidt. Voormalig Genemuidenaar ds. R.W. Mulder, nu predikant in Montfoort, voorziet enkele psalmen van een korte meditatie.

Tussendoor is er een pauze, waarin consumpties aangeschaft kunnen worden. Voor aanvang zijn er daarvoor consumptiebonnen te koop. Toegang tot de Domkerk is gratis, een retourtje voor de bus kost slechts 7,50 euro. De verwachting is dat de bus rond 20:30 uur weer terug is in Genemuiden.

Opgeven voor de bus kan tot 26 maart bij Enrico Kolk, enricokolk@icloud.com of WhatsApp: 06-36382257. Kijk voor meer informatie op: http://www.onlinebus.nl/initiatiefvan/72892

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500