Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Mogelijkheid voor Rondweg op het Tag’

Geplaatst op: 24 februari 2018

Raadsleden Tamme Spoelstra, Jan de Velde en Klaas van Olst van de ChristenUnie hebben met eigen ogen de situatie Tagweg bekeken. Ze zien aan de hand daarvan goede mogelijkheden voor rondweg om de wijk te ontlasten.

Ook op deze zaterdagmorgen was er behoorlijk verkeer op deze weg. Verkeer van en naar de wijk de Greente maakt gebruik van deze weg, weg direct door de nieuwe woonwijk loopt. Samen met bewoners en leden van de werkgroep Tagweg Dennis van Ittersum en Ferdy Hoekman hebben we gesproken over de zorgen welke men heeft voor de verkeersveiligheid.  De jonge wijk kenmerkt zich natuurlijk door veel jonge gezinnen en spelende kinderen.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500