Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Mogelijkheid voor Rondweg op het Tag’

Geplaatst op: 24 februari 2018

Raadsleden Tamme Spoelstra, Jan de Velde en Klaas van Olst van de ChristenUnie hebben met eigen ogen de situatie Tagweg bekeken. Ze zien aan de hand daarvan goede mogelijkheden voor rondweg om de wijk te ontlasten.

Ook op deze zaterdagmorgen was er behoorlijk verkeer op deze weg. Verkeer van en naar de wijk de Greente maakt gebruik van deze weg, weg direct door de nieuwe woonwijk loopt. Samen met bewoners en leden van de werkgroep Tagweg Dennis van Ittersum en Ferdy Hoekman hebben we gesproken over de zorgen welke men heeft voor de verkeersveiligheid.  De jonge wijk kenmerkt zich natuurlijk door veel jonge gezinnen en spelende kinderen.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “‘Mogelijkheid voor Rondweg op het Tag’

  1. AGK schreef:

    Allemaal symbool politiek nu er verkiezingen aankomen, dit lost geen problemen op maar creëert elders (grotere) problemen…. maar ja de politiek in Zwartewaterland kijkt nu eenmaal graag weg voor de complexere zaken plukt alleen het laaghangende fruit.

  2. KB schreef:

    Het is te hopen, dat het wat wordt!! Wat opvalt is dat de oorzaak van de noodzaak van zo’n route de beleidsmakers hun wel lijkt te overkomen.. Als ze even goed nagedacht hadden, dan waren hun zorgen voor de bewoners niet nodig geweest en was zo’n weg eerst aangelegd. Het oorspronkelijke plan hield zelfs in dat het verkeer naar de Greente over het Hoofdspoor zou gaan. Ongelooflijk.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500