Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PvdA met soep op het Havenplein

Geplaatst op: 28 februari 2018

De Partij van de Arbeid Zwartewaterland staat zaterdag op het Havenplein. Ieder die met een vraag zit, of dat nu met de komende gemeenteraadsverkiezingen te maken heeft, met een probleem in eigen straat of buurt, of die nieuwsgierig is naar de standpunten van de PvdA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, kan bij de aanwezige kandidaat-raadsleden terecht. Omdat de weersvooruitzichten nog steeds duiden op winterse temperaturen wordt er gezorgd voor een warme beker soep voor iedere bezoeker.

Bovendien is er een korte prijsvraag, waarbij iedere deelnemer meedingt naar een  goedgevulde tas met groente en fruit. De PvdA stelt hiernaast ook een goedgevulde tas met groente en fruit ter beschikking aan de Voedselbank Zwartewaterland.  De PvdA zal aanwezig zijn van ongeveer 11.30 tot 13.00 uur.

De komende weken zal een soortgelijke actie plaatsvinden in Zwartsluis (10 maart) en Hasselt (17 maart). Op deze manier hoopt de PvdA de aandacht te vestigen op het feit dat, ondanks dat we in een welvarende gemeente leven, er toch ook groepen zijn die aan die welvaart geen deel hebben. Bovendien is het een oproep om vooral op 21 maart massaal te komen stemmen. Elke stem kan namelijk het verschil maken. Bij de laatste verkiezingen scheelde het minder dan tien stemmen, of de PvdA zou haar derde zetel behouden hebben.
 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500