Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingverkoop voor pilotengezin

Geplaatst op: 5 maart 2018

MAF (Mission Aviation Fellowship) is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen.

Daarom organiseert de ThuisFrontCommissie (TFC) van het pilotengezin Arjan en Aartje Paas in Liberia ook dit voorjaar weer een grootse kledingverkoop ten bate van dat gezin. Om piloot Arjan in de lucht te houden is er veel geld nodig. Daar een MAF-piloot geen salaris ontvangt, moet de TFC voor het inkomen van het gezin zorgen. Naast de acties die gehouden worden, dragen veel sponsoren bij om het plaatje rond te krijgen. De TFC is die sponsoren daar erg dankbaar voor.

De kledingverkoopactie wordt ook deze keer weer gehouden in IJsselmuiden, Oosterholtseweg 20a. Deze 19e , steeds zeer druk bezochte kledingverkoop belooft ook nu weer een geweldig spektakel te worden, want er is ontzettend veel prima eigentijdse kleding binnengekomen: veel nieuw, maar ook veel niet van nieuw te onderscheiden gebruikte kinder- en dameskleding, waaronder veel merkkleding.

Het kleding comité van de TFC heeft weer vele dagen en uren besteed om voor u een prachtige collectie samen te stellen en heet u dan ook hartelijk welkom in de winkel.  Dus wacht nog even met uw voorjaarsinkopen tot u de MAF-winkel, die open is vanaf donderdag 15 maart om 9.00 uur (en daarna vier weken lang een aantal dagdelen), hebt bezocht. Meer kleding is nog steeds welkom. U kunt het meenemen bij een bezoek aan de MAF-winkel of brengen bij een van de comitéleden.

Voor meer informatie www.MAF.nl/paas

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500