Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Deze week op de deurmat: Trots op Genemuiden

Geplaatst op: 7 maart 2018

Onderneemster Angela Scholtus uit Meppel is vastberaden om met haar glossy’s ‘Trots op…’ de consument ‘wakker te schudden’. Na Trots op Meppel, Trots op Staphorst, Trots op Zwolle en Trots op De Wolden komt er ook een 5e magazine, Trots op Genemuiden, uit.

Het blad wordt tweemaal per jaar huis-aan-huis verspreid in Genemuiden en op leestafels in de omgeving. Het eerste exemplaar valt deze week op de deurmat. Vandaag heeft burgemeester Eddy Bilder een exemplaar in ontvangst genomen. Trots om te zien hoeveel ondernemers er in Genemuiden zijn. De volgende editie Trots op Zwartewaterland? “Trots zijn op je ondernemers in de gemeente, daar moet je voor gaan staan! Dat is lokaal en regionaal de  economie stimuleren,’ aldus de 35-jarige Angela Scholtus. ‘De afgelopen maanden ben ik intensief bezig geweest met de ondernemers van Genemuiden en wat kunnen we hier TROTS op zijn,’ aldus Angela. ‘Vol bewondering kijk ik terug op de intensieve periode met de ondernemers van Genemuiden. Petje af voor deze harde werkers.’

De uitgeefster wil de consumenten stimuleren om de ondernemers uit de eigen stad de handel te gunnen, want zo maak je met elkaar een stad om trots op te zijn. ‘Zij zorgen ervoor dat de economie lekker draait in de gemeente. Dat betekent werkgelegenheid en minder leegstand. Wees ervan bewust dat zij diegenen zijn die mede de stad aantrekkelijk maken.’

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Deze week op de deurmat: Trots op Genemuiden

  1. Franc schreef:

    Leuk initiatief. Maar wat staan er veel taalfouten in.
    Dat is echt heel jammer en onnodig!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500