Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Regenboog-kinderen naar de markt

Geplaatst op: 9 maart 2018

Afgelopen weken werd er gewerkt over het thema eten en drinken bij peuterspeelzaal De Regenboog. De thematafel was ingericht met bakkerskleding en allerlei artikelen die te maken hadden met eten en drinken. De kinderen konden zich naar hartenlust verkleden en met de spullen spelen. In de poppenhoek was het een drukte van belang. De kinderen maakten gebakken eieren en kookten de heerlijkste gerechten voor elkaar.

In de kring werd er voorgelezen over koken en bakken en samen eten. Ook zijn er veel knutselwerkjes gemaakt door de kinderen. Afgelopen week hebben de juffen samen met de kinderen poffertjes en pannenkoeken gebakken. Ook is er een groep naar de markt geweest. Daar kregen ze van de slager een plakje worst en bij de bakker kochten ze een brood en kregen ze een snoepje en als afsluiter nog een lekker plakje kaas bij de kaaskraam.

Daarna weer gezellig met elkaar aan de slinger naar de peuterspeelzaal om nog even te spelen. Interesse in de speelzaal, loop dan gerust binnen aan de Kerklaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500