Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorjaarsmarkt van Philadelphia

Geplaatst op: 11 maart 2018

Philadelphia ’t Olde Staduus houdt op dinsdag 20 maart van 10.15  tot 15.00 uur een voorjaarsmarkt voor ‘t Olde Staduus.  Zij zullen daar hun eigen gemaakte producten verkopen. Op dit moment werken de medewerkers van Philadelphia ’t Olde Staduus keihard om  leuke spullen te maken., zoals voorjaarsbloemstukjes, spullen van steigerhout, luiertaarten, kleine cadeaugeschenken, vers gemaakte lekkernijen voor bij de koffie en vele andere leuke producten.

Grand Café ZIN is dinsdag 20 maart uiteraard ook open. U bent daar welkom om wat te drinken met wat lekkers erbij en/of te lunchen.

Winkeltje van ’t Olde Staduus is die dag ook open en verkopen streekproducten, steigerhout producten en producten van de plaatselijke musea. Ook hier staat koffie klaar. Loop ook gerust even naar binnen

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500