Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werkis zoekt flyeraar (advertentie)

Geplaatst op: 12 maart 2018

Werkis/verder met werk is een snel groeiende organisatie met verschillende vestigingen in de regio. Om aan de beste kandidaten te komen hebben we jou nodig! We zoeken voor onze vestiging in Genemuiden een flyeraar voor het rondbrengen van promotiemateriaal. Je bent gemiddeld een paar uur per week beschikbaar en je bepaalt zelf wanneer je werkt.

Kortom, ken jij Genemuiden op je duimpje en wil je graag wat bijverdienen? Dan is dit iets voor jou!

Wat wij doen? Wij zoeken de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en we zoeken voor iedereen de leukste baan. Wij werken vanuit de overtuiging dat werken goed voor je is en leuk mag zijn. In een hecht team werken we aan verdere groei en realisatie van onze missie: “Verder met werk”.

Interesse? Solliciteren kan door je motivatie te mailen naar genemuiden@werkis.nl. Vragen naar aanleiding van deze vacature of meteen een afspraak maken? Bel met onze vestiging in Genemuiden of kom gewoon eens binnen lopen. Tel: 038-3031828  Adres: Puttenstraat 34A.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500