Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Kraantje de leukste van Zwartewaterland

Geplaatst op: 13 maart 2018

Tijdens een spetterende awardshow in Gorinchem heeft ’t Kraantje uit Zwartsluis een prachtige award in ontvangst mogen nemen. ’t Kraantje mag zich het ‘leukste restaurant van Zwartewaterland 2018’ noemen en ontving daarvoor een Gold Award.

Uit handen van niemand minder dan Katja Schuurman nam chefkok en ‘t Kraantje-eigenaar Peter Platje de award in ontvangst. Zijn restaurant is door het publiek verkozen tot het ‘Leukste restaurant van Zwartewaterland 2018’. Bovendien wist Peter Platje de meeste stemmen binnen te halen in de gemeente Zwartewaterland én wist hij de Gold Award in de wacht te slepen dankzij de hoogste waardering.

De verkiezing is georganiseerd door onder meer de vakbladen Gastronomie en HorecaVizier. Voor Peter Platje is het een prachtige bekroning op de ingezette lijn met zijn nieuwe Kraantje. Het compleet nieuwe restaurant opende in april vorig jaar de deuren en staat in de wijde omgeving nu al bekend als een plek waar je bourgondisch genieten kunt.

Speciaal voor de gelegenheid heeft ’t Kraantje een ‘Gold menu’. Dit speciale 3-gangen menu (a € 27,50) bestaat uit een Vitello Tonato als voorgerecht, een heerlijke Osso Buco (langzaam gegaarde kalfsschenkel) als hoofdgerecht en voor het gouden tintje staat er een crème brûlée als nagerecht op het programma.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500