Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Paas-taartenactie GZB

Geplaatst op: 14 maart 2018

Danny en Tabitha Schurink hopen medio juli samen met hun gezin voor een periode van zes jaar te worden uitgezonden door de GZB voor het verrichten van diaconaal en geestelijk zendingswerk onder de Roma-bevolking in Slowakije. Deze mensen wonen veelal onder erbarmelijke omstandigheden zonder verwarming en stromend water in een uitzichtloze situatie. Vaak ook zonder Gods Woord als houvast.

Het gezin Schurink hoopt zich met hart en ziel in te zetten om voor deze mensen van betekenis te kunnen zijn. Wilt u dit project ondersteunen? Bestel dan taart, koek of puddingbroodjes voor Pasen. Zie het bestelformulier voor de nadere details. Bestellen kan via ericakrul@hotmail.com.

Bestelformulier Paastaartenactie 2018

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500