Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Refilwe-sponsorloop van Blokzijl naar Genemuiden

Geplaatst op: 14 maart 2018

Op zaterdag 26 mei wordt de eerste Refilwe Run georganiseerd. Een unieke samenwerking tussen grand café Prins Mauritshuis in Blokzijl, de Kaaihof Genemuiden en de stichting Refilwe (www.refilwe.nl). Dit wandel- en hardloop sponsor-event staat in het teken van het goede doel Refilwe en de samenwerking tussen bovengenoemde horecabedrijven. De bedoeling is dat de deelnemers gesponsord aan de start verschijnen in Blokzijl en zo veel geld inzamelen met hun sportieve prestatie voor Refilwe.

De uitleg;
Er wordt in twee categorieën gestart; wandelen en hardlopen. De wandelaars starten om 08.30 uur en de hardlopers om 09.30 uur in Blokzijl. Vervoer van spullen, kleding en tassen van Blokzijl naar Genemuiden wordt verzorgd! De start in Blokzijl en finish voor ‘de Kaaihof‘ aan het Havenplein in Genemuiden. Dit is inclusief een overgang met de veerpont. De loop is een sponsorloop, geen wedstrijd. Er is geentijdsregistratie! Onderweg zijn diverse drinkposten en er is (fietsende) begeleiding. Ook de EHBO is natuurlijk aanwezig.

De Refilwe Run heeft gelegenheid voor 50 wandelaars en 50 hardlopers. De startnummers kunnen 17 mei van 19.30 tot 20:30 uur afgehaald worden in de Kaaihof en bij het Prins Mauritshuis. Kosten voor het afhalen van een startnummer zijn minimaal 50 euro per persoon.

Aanmelden via info@refilwe.nl en reserveer 1 van de beperkte plekken voor deze prachtige loop!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500