Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bakker rijdt naar brons

Geplaatst op: 18 maart 2018

Mirthe Bakker nam zaterdag met haar schimmel Sultan namens de Regio Overijssel deel aan de Nederlandse Kampioenschappen Indoor Dressuur 2018 op het hoofdkwartier van de KNHS in Ermelo. Ditmaal in de hoogste dressuurklasse Z1-Z2, cat. C. De afgelopen jaren was deze Genemuider combinatie namelijk in alle dressuurklassen heel succesvol en afgelopen zaterdag wederom afgevaardigd naar de Nederlandse Kampioenschappen Indoor Dressuur 2018 in de klasse Z1-Z2, cat. C om te strijden tegen de beste combinaties van Nederland.

Mirthe en Sultan moesten aan het begin starten en zetten geconcentreerd een mooie, stabiele en sterke Z-proef neer. Zoals altijd deed de immer betrouwbare Sultan zijn uiterste best voor Mirthe. Uiteindelijk werd het brons, een prachtig resultaat voor Mirthe Bakker en haar al 22-jarige Sultan!

In Kampen werd een springconcours georganiseerd voor zowel paarden als pony’s, ook hier kwamen een aantal Zwartewaterruiters succesvol aan start. Bij de paarden startte Alène Roeland met Ilexia in de klasse L, zij behaalden in deze rubriek een mooie 4e prijs.

Bij de pony’s klasse L cat. D/E kwam Maud van Rees aan start met Warenzo. In het eerste parcours behaalden zij, ondanks een balk, een 1e prijs. In het tweede parcours wonnen zij met een foutloze ronde wederom een 1e prijs.

In de klasse B cat. D behaalde Anne-Jet Harms hoge stijlpunten met haar Buddha to Buddha, dit was goed voor een 3e prijs

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500