Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geloofsontmoeting met Henk Fernhout

Geplaatst op: 18 maart 2018

Henk Fernhout spreekt vandaag in de samenkomst van Hart voor Genemuiden in d’ Overtoom. “Momenteel zitten we in de lijdenstijd en we zullen dan ook stilstaan bij wat de Heere Jezus voor ons heeft volbracht aan het Kruis. Het thema is V.V.V. als enige wegwijzer. De eerste V staat voor: Verbrijzeling om te ontkomen aan de straf. De tweede V staat voor: Vergeving om te ontkomen aan het oordeel. En de derde V staat voor: Vernieuwing om te ontkomen aan de dood. Verder staan er mooie liederen op het programma die aansluiten bij het thema.”

Belangstellenden zijn van harte welkom a.s. zondag in ‘d Overtoom. Tijdstip 17.00 uur. De geloofsontmoetingen zijn laagdrempelig van karakter en er is ook ruimte voor ontmoeting.

Kom doordeweeks ook eens een kijkje nemen in ’t Kruispunt, het inloophuis van het Leger des Heils. De koffie staat altijd klaar en er is een ruime sortering goede en vlotte kleding te koop voor een kleine prijs. Openingstijden zijn dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Op donderdag om 18.00 uur wordt er wekelijks een warme maaltijd geserveerd. Iedereen die op zoek is naar gezelligheid is van harte welkom vanaf 17.30 uur, Kruisstraat 11.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500