Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kapitein van een dorp aan het woord

Geplaatst op: 18 maart 2018

Hans Mateboer was, in dienst van de Holland Amerika Lijn of van Disney, kapitein op varende dorpen met een bevolking die verwacht dat ze voortdurend kunnen rekenen op voedsel, verblijf en entertainment van topklasse, een brug die doet denken aan de bedieningsruimte van een moderne elektriciteitscentrale, motoren ter grootte van een eengezinswoning en vooral reizen door allerlei klimaatzones en weersomstandigheden…

Over dat alles komt Hans Mateboer op vrijdag 23 maart vertellen. Onze oud-plaatsgenoot heeft jaren als kapitein op de grootste en modernste cruiseschepen gevaren. Het spreekwoord zegt al: “Wie verre reizen doet, kan veel verhalen” en als we dat gezegde combineren met het gegeven dat veel leden van de Genemuider familie Mateboer begenadigde vertellers zijn, dan kan het niet anders dan dat deze avond, die door SCEG wordt georganiseerd in d’Overtoom, een geweldige belevenis gaat worden. Voor € 3,= kunt u er bij zijn. En daar is dan ook nog de prijs van een kop koffie of thee bij inbegrepen. Het speelt zich af in de achterste zaal van d’Overtoom en begint om 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500