Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

BGZ beloont stemmen met een rit in een bolide

Geplaatst op: 19 maart 2018

Opmerkelijke actie van Buitengewoon Zwartewaterland: de partij verloot onder stemmers een rit van een half uur in een snelle bolide. Zo hoopt de partij de grote groep niet-stemmers toch naar de stembus te krijgen. Tijdens het politieke debat van zaterdag wees BGZ er al op dat niet-stemmers in 2014 in feite de grootste partij vormden.

Wie mee wil dingen naar het snelle half uurtje, moet woensdag een ‘stemfie’ maken in het stemhokje en deze op een van de social media kanalen van de partij zetten of mailen naar info@buitengewoonzwartewaterland.nl.“ Voor wie niet van snelheid houdt en zich willen laten verwennen is er een schoonheidsbehandeling.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk

6 thoughts on “BGZ beloont stemmen met een rit in een bolide

 1. Jaap schreef:

  Jaap
  Wat een ophef over dit leuke idee.
  Dit is weer Genemuiden ten Top
  Kijk naar jezelf en wijs dan naar een ander .
  Lekker doorgaan en we hopen dat jullie veel stemmen krijgen,Dus stem op BGZ,

 2. Bloem schreef:

  Deze actie vind ik op (over) het randje van wat er in de kieswet staat geschreven over beïnvloeding van stemgedrag! Als een gemeente dit organiseert is dat wel iets anders dan wanneer een bepaalde partij dit doet. De burgemeester zou hier eens kritisch naar moeten kijken.

 3. Marit schreef:

  Leuke actie! Een onderzoekje van de burgemeester lijkt me niet nodig Gert Wentink; in Raalte heeft de gemeente hetzelfde georganiseerd. Alles om zoveel mogelijk mensen naar de stembus te krijgen.

  Goed bezig BGZ! jullie laten zien dat jullie niet alleen aan de eigen partij denken maar aan heel Zwartewaterland!

 4. Met deze actie roept BGZ alle kiesgerechtigden op te gaan stemmen op de partij die het best bij hem of haar past! Hoe meer stemmers hoe beter de afspiegeling van politiek Zwartewaterland.

  En weet je nog niet op welke partij je moet stemmen? Maak dan gebruik van de kieswijzer. De link voor de kieswijzer staat in het bericht op onze Facebook pagina

 5. Gert Wentink schreef:

  Tsja…je moet wat doen om aandacht te trekken.
  Volgens mij is dit gewoon stemmen ronselen.
  Lijkt me een onderzoekje van de burgemeester waard.

 6. Jaap schreef:

  Jaap
  Mijn stem heb je .

  Jaap

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500