Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

BGZ beloont stemmen met een rit in een bolide

Geplaatst op: 19 maart 2018

Opmerkelijke actie van Buitengewoon Zwartewaterland: de partij verloot onder stemmers een rit van een half uur in een snelle bolide. Zo hoopt de partij de grote groep niet-stemmers toch naar de stembus te krijgen. Tijdens het politieke debat van zaterdag wees BGZ er al op dat niet-stemmers in 2014 in feite de grootste partij vormden.

Wie mee wil dingen naar het snelle half uurtje, moet woensdag een ‘stemfie’ maken in het stemhokje en deze op een van de social media kanalen van de partij zetten of mailen naar info@buitengewoonzwartewaterland.nl.“ Voor wie niet van snelheid houdt en zich willen laten verwennen is er een schoonheidsbehandeling.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500