Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bierproeverij bij DOS

Geplaatst op: 21 maart 2018

DOS houdt op 28 maart een bierproeverij met Hettinga Bier. Hettinga Bier is in januari 2008 opgericht door Focke Hettinga en Joyce Orsel. Het initiatief voor de bierbrouwerij is ontstaan uit de passie voor het genieten van een goed en lekker bier. Hettinga Bier wordt in Zwolle op ambachtelijk wijze gebrouwen met gevitaliseerd water. Gevitaliseerd water heeft een positieve invloed op de smaak en kwaliteit van het bier.

In 2009 is Hettinga verkozen tot de held van de smaak voor de provincie Overijssel voor het brouwen van streekbieren. Bij Hettinga brouwen ze bier op authentieke wijze, dat wil zeggen met louter natuurlijke grondstoffen, zonder filtratie en  pasteurisatie. Alle bieren van Hettina gisten na op de fles wat de bieren een volle en ronde smaak geeft.

Bierproeverij bij café d’Oldesoldoat.
Aanvang 20.00 uur.
Kosten zijn € 22,50 pp

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500