Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel verrassingen tijdens jamsessie

Geplaatst op: 26 maart 2018

Op zaterdagavond 14 april wordt in d’Overtoom weer de jaarlijkse Jamsessie gehouden. Dit muzikale evenement heeft inmiddels een vaste plaats gevonden op het jaarprogramma van SCEG en is ook niet meer weg te denken uit het plaatselijke culturele aanbod. Liefhebbers van een avond gevarieerde muziek, die zich willen laten verrassen door nieuw talent of verrassende combinaties, hebben deze datum ongetwijfeld al vet in hun agenda geschreven (of in hun smartphone ingevoerd).

Ook dit jaar is het weer afwachten wat de uitschieters binnen het constant hoge niveau van de artiesten zullen zijn. Tijdens vorige edities vielen o.a. Eelco Haagsma met zijn zelfgebouwde gitaar en Jenny van der Stelt met haar loepzuivere stem en haar formidabele bereik op, maar liefhebbers ligt ook het debuut op saxofoon van Jan Jaap Naberman nog vers in het geheugen.

Wie dat vorig jaar heeft gemist krijgt dit keer een herkansing, want ze zijn opnieuw van de partij. Mooi is dat het muziekvirus kennelijk besmettelijk is. Dit keer valt ook de echtgenoot van Jenny, Bas van der Stelt, te beluisteren.

Opvallend is het aantal vrouwelijke vocalisten, waarvan Linda de Bruin voor het eerst op het grote podium van d’Overtoom voor het voetlicht zal treden. En er zijn meer debutanten… Emile Guiamo en Wim Kooiman, beiden nauwelijks meer aan te merken als jong aanstormend talent, hebben ongetwijfeld ook heel wat voor het publiek in petto.

En dan zijn er nog de oudgedienden, zoals Johan Spaan, Wout Bekendam, Reint Bergman en Jan Last, gewoon teveel om allemaal op te noemen. Leden van Uncle John zullen ook weer op hun eigen stevige en enthousiaste manier proberen de zaal aan het dampen te krijgen. De organisatoren zijn ook heel blij met een heuse comeback. Eimie Rook, in het verleden in de wijde regio vermaard als de stuwende drummer achter formaties als Smoke Phantom, zal ongetwijfeld laten zien dat een vos wel zijn haren verliest, maar niet zijn streken. Oordoppen meenemen dus…

Het belooft een avond te worden die muziekminnend Genemuiden (en verre omstreken) niet mag missen. Komen dus, naar d’Overtoom op 14 april. Vanaf 20.30 uur gaat het los…

Voor de kosten hoeft u het niet te laten: de toegang is gratis.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500