Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kolk met zilver door naar finale

Geplaatst op: 1 april 2018

Nina Kolk pakte zaterdag zilver bij de play-off wedstrijd 6e divisie in Nieuwleusen. Door middel van deze play-off wedstrijd hadden de turnsters nog een kans om zich te plaatsen voor de finale.

In de ochtendwedstrijd was het eerst de beurt aan junior turnster Martine Bonthuis. Als eerste toestel liet zij een foutloze brugoefening zien. Gevolgd door een nette balkoefening en een prachtige vloeroefening die werd beloond met een score van 10,850! Als laatste toestel liet Martine twee nette sprongen zien waarmee zij de 2e hoogste score had van al haar turnsters in haar categorie. Martine Bonthuis wist zich met een puntentotaal van 40,925 als 6e te plaatsen voor de finale!

In de middagwedstrijd was het de beurt aan de pupil 1 turnsters Nina Kolk en Annemijn Post. Zij lieten een nette en foutloze brug en balkoefeningen zien die de jury goed heeft beloond! Gevolgd door twee prachtige sprongen en twee nette vloeroefeningen mocht Nina Kolk het zilveren podium betreden met een puntentotaal van 53,550 en mocht Annemijn Post met een puntentotaal van 52,100 net naast het podium plaatsnemen als 5e! Ook deze twee turnsters hebben zich geplaatst voor de finale op 21 april te Nieuwleusen! Dit was weer een geslaagde en tevreden dag voor de turnsters van EGSV!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500