Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Organisatie Wandelvierdaagse is nu een stichting

Geplaatst op: 4 april 2018

De wandelvierdaagse Genemuiden wordt dit jaar gelopen op 28, 29, 30 en 31 mei. De organisatie is dit jaar voor het eerst in handen van een stichting. Onder de naam Stichting avondvierdaagse Genemuiden gaan de organisatoren namelijk zelfstandig verder.

Dit jaar kunnen de 5km, 10km en 15km worden gelopen, de jongste kinderen kunnen 1 dag meelopen. De gemeentelijke vergunning is aangevraagd, de routes zijn weer uitgestippeld en de muziekkorpsen zijn weer vastgelegd. Ook hebben vele sponsoren  weer toegezegd.

“Bij het organiseren zijn wij vrijwilligers nodig. Dit jaar zoeken wij eigenlijk nog mensen die met ons het verkeer willen regelen. Lijkt je dat wat stuur dan een mail naar tiny.hendriks@ziggo.nl of neem een kijkje op onze website  www.wandelvierdaagsegenemuiden.nl. Als organisatie hopen wij dan ook dat er mensen zijn die zich aanmelden zodat de kinderen veilig over kunnen steken ijdens de vierdaagse. Ook zoeken wij nog enkele vrijwilligers nodig voor andere activiteiten”, laat de organisatie weten.

Vanaf  7 mei kunnen de wandelaars zich weer digitaal inschrijven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500