Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open Huizen Dag leidt tot verkoopsucces

Geplaatst op: 9 april 2018

Het weer zat mee, en dat zorgde afgelopen voor een goed bezochte NVM Open Huizen Dag. Ondanks het slinkende woningaanbod in Nederland, was deze twintigste editie met 85.000 bezoekers aan de meer dan 13.500 deelnemende woningen weer een succes, stelt Freek van den Berg van Bonthuis Vaartjes Makelaars.

Tijdens de NVM Open Huizen Dag stonden er bij de NVM makelaars zo’n 55.000 woningen in de verkoop. Dat betekent dat ongeveer een kwart van de te koop staande woningen van de NVM meedeed in deze voorjaarseditie.

Ook in de gemeente Zwartewaterland is de Open Huizen Dag goed bezocht, aldus Freek van den Berg. In Zwartsluis waren de meeste kijkers, sommige huizen hadden zelfs 7 bezoekers en dat is best bijzonder want Zwartsluis was erg slecht te bereiken in verband met de wegwerkzaamheden tussen Hasselt en Zwartsluis. Inmiddels lopen er meerdere onderhandelingen en zijn er zelfs al 3 huizen verkocht, waarvan 1 in Zwartsluis en 2 in Genemuiden.

De NVM houdt twee keer per jaar de Open Huizen Dag. Doel is laagdrempelig en uitnodigend de vele deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. De volgende NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 6 oktober 2018.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500