Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zorgen om verkeersdrukte nieuwe rotonde Hasselt

Geplaatst op: 12 april 2018

Foto's: Ronald Mulder

Emté-ondernemer Ronald Mulder maakt zich zorgen over de verkeersdrukte bij de nieuw aangelegde rotonde bij de Vaartweg. Die is sinds afgelopen weekend in gebruik. “De bedoeling van de aanleg van deze rotonde was een betere doorstroming van het verkeer. Ik constateer dat dit niet het geval is”, schrijft Mulder in een mail aan projectleider Koenen.

De ondernemer voorziet grotere problemen wanneer het straks niet meer mogelijk is om van de N331 de afslag naar de Hoogstraat te maken. “Het is verstandig om dit besluit nog eens te heroverwegen, de problemen op de kruising ter hoogte van Zieleman zullen op dat moment nog groter worden dan nu al het geval is.”

Mulder ging gistermiddag rond 17:00 uur de straat op en schoot twee foto’s, waarop filevorming te zien is. “In mijn optiek was het beter geweest dat ook de parallelweg op de rotonde uit zou komen.” Mulder roept Koenen op om nog eens naar de situatie te kijken. “De rotonde lijkt nu niet de gewenste verbetering te geven.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk

One thought on “Zorgen om verkeersdrukte nieuwe rotonde Hasselt

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500