Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vogelaar-kleuters nemen de trein

Geplaatst op: 20 april 2018

De kleuters, van groep 1, van obs De Vogelaar, hebben donderdag een treinreis gemaakt van Kampen naar Zwolle en terug. Op het station in Kampen werden ze opgewacht door een enthousiaste conductrice van de NS. De kleuters genoten van de treinreis en keken, op het station van Zwolle, vol bewondering naar de lange treinen en locomotieven die het station binnen reden of vertrokken.

Er werd gekeken waar je kaartjes voor de trein moest kopen en de kaartjesautomaat werd uitgeprobeerd. Daarna mochten de kleuters een kijkje nemen in de cabine van de machinist. Vol indrukken vertrokken ze daarna weer, met de trein, naar Kampen. Onderweg werden de gemaakte treinkaartjes nog gescand door een conductrice en natuurlijk moesten ze zelf nog uitchecken bij de uitcheckpaal. Het was een hele belevenis en de kleuters hebben genoten!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500