Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV-acrogymnasten vijfde in landelijke finale

Geplaatst op: 24 juni 2018

Pien Feenstra, Ashley Jager en Noëlle ten Hoeve zijn dit weekeinde als vijfde geëindigd bij de Landelijke Finale voor C-junioren. Een unieke prestatie voor de acrogymnasten van EGSV.

De ochtend begon al vroeg, om 8.00u stonden team en trainsters klaar om Ahoy te betreden en zich klaar te maken voor de wedstrijd. De wedstrijd begon voor Pien, Ashley en Noëlle met hun tempo oefening. Een oefening waarmee ze normaal gesproken het verschil moeten maken aangezien hun balans oefening over het algemeen iets minder hoog gewaardeerd wordt. Ze begonnen met zenuwen aan deze oefening maar toch beleven ze goed staan en straalden ze veel plezier uit. Helaas toch een aantal kleine foutjes waardoor de score bleef steken op een 23,62. Na één oefening stonden ze 4e waardoor de meiden wisten dat het bij balans erg lastig ging worden om te stijgen in het klassement. De balans oefening was mooi, en strak en scoorde uiteindelijk een puntentotaal van 23,58.

Met een totaalscore van 47,20 moeten de meiden trots zijn op een mooie 5e plaats tijdens deze landelijke finale. Een unieke en gave ervaring voor deze meiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500