Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goed weekeinde voor Flier en Breman

Geplaatst op: 24 juni 2018

Voor Janine Flier en haar pupil Briëtt Breman was het een geslaagd wedstrijdweekend.  In Nieuwleusen kwam Janine Flier aan start met haar paard Hercules in de hoge klasse Z1. Flier keek kritisch terug op haar proef en vond dat het beter had gekund. De jury gaf de combinatie een podiumplaats met 205,5 punt, ze behaalden een mooie 3e plaats.

Diezelfde dag werd de uitslag bekend gemaakt van de “Van Der Graaf de Molen Dressuurcompetitie” waaraan Janine Flier meedeed met haar paard Harley. De combinatie kwam sterk aan start op drie van de vier selectie momenten. Janine Flier en Harley bleken onverslaanbaar en mochten de winnaars-titel in ontvangst nemen voor de gecombineerde klasse M1/M2.

Haar pupil Briëtt Breman maakte in Koekange, na een wedstrijdpauze, een sterke comeback. In de gecombineerde klasse L1/L2 cat. D/E reedt de combinatie twee goede proeven en amazone Briëtt Breman was dan ook heel tevreden. In beide proeven behaalden zij mooie scores van 191,5 en 203 punt en mochten zij tweemaal een 1e prijs in ontvangst nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500