Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Léérzaam dagje Kampen met Onlinebus

Geplaatst op: 27 juni 2018

Onlinebus organiseert morgen een léérzame dag naar Kampen. De dag begint bij de molen d’Olde zwarver.

Een bezoek aan die molen  is zeker de moeite waard om te beginnen, schrijft Onlinebus op de website. “Vlak in de buurt van deze molen wordt u afgezet. Van hieruit kunt u gedurende de gehele dag naar eigen behoefte het bruisende Kampen bezichtigen. Rond de klok van drie uur als u volop hebt kunnen genieten van Kampen wordt u op deze zelfde locatie weer opgehaald. ”

De vraag is om zelf zorg te dragen voor een eigen lunchpakket. “Wij wensen u alvast een onvergetelijke maar vooral léérzame dag in Kampen!” De bus vertrekt om 8:00 naar Kampen en zal om 15:15 weer teruggaan.

Een ticket boeken kan via de website van Onlinebus.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500