Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Germeraad en Jager clubkampioenen bij ’t Eerste Wittien

Geplaatst op: 1 juli 2018

De jongste jeugd van Tennis Club ’t Eerste Wittien streed om de titel Clubkampioen 2018 in het enkelspel. Op woensdagmiddag hebben de kinderen verschillende wedstrijden gespeeld in hun eigen categorie. De allerjongsten zijn ingedeeld in categorie rood, waar gespeeld wordt met een rode bal die groter en zachter is, waardoor het makkelijker is om het tennisspel te leren. Zij spelen ook op de speciaal aangelegde mini-baan.

In de categorie groen streden 4 meiden in de leeftijd tot 12 jaar tegen elkaar. Zij speelden woensdagmiddag 3 wedstrijden op een zonovergoten tennispark. Op vrijdagavond werden de finales gespeeld. Het was een warme, zomeravond, waardoor het op het mooie terras weer gezellig druk was. Er was veel familie aanwezig om de kinderen aan te moedigen. De kinderen waren best een beetje zenuwachtig voor deze finalewedstrijden. Het waren hele spannende partijen, waar om elk punt gevochten werd. Tegen 19:30 uur waren de laatste zweetdruppels op de baan gevallen en kon worden overgegaan tot de prijsuitreiking, waarbij de nummers 1 en 2 in elke categorie een mooie beker in ontvangst mochten nemen. De kampioenen voor 2018 zijn: Maron Germeraad (categorie Rood) en Amber Jager (categorie Groen).

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en lijkt het je leuk om ook te tennissen, kom dan, op donderdagmiddag eens kijken bij de tennisles, aanvang 16:00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500