Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwem4daagse klaar voor de start

Geplaatst op: 4 juli 2018

Zwemvereniging “De Eerste Kolk” houdt van 9 tot en met 12 juli in samenwerking met zwembad Bestevaer de Nationale Zwem4daagse. Zwemmers tot en met 8 jaar kunnen vanaf 17.30 uur hun afstanden afleggen. Vanaf 18.00 uur zijn deelnemers van alle leeftijden welkom en van 20.00 – 21.00 uur is het alleen nog de beurt aan zwemmers van 16 jaar en ouder.

Volwassen deelnemers kunnen ook in de ochtend uren in het zwembad terecht. Inschrijven kan online via www.Zwem4daagse.nl en zoek naar Genemuiden. Online kun je direct betalen en krijg je per e-mail je stempelkaart toegestuurd. Geen internet? Geen probleem, voorinschrijving in het zwembad kan op vrijdag 6 juli van 18:30-20:00 uur en op maandag 9 juli vanaf 17:30 (t/m 8 jaar) en vanaf 18:00 uur (alle leeftijden). De kosten voor inschrijving zijn 6 euro p.p.

Als herinnering aan de geleverde prestatie, ontvangen alle deelnemers een mooie medaille. Tevens biedt hoofdsponsor Disney een Donald Duck boekje aan. Esso Naberman trakteert de deelnemers donderdagavond op een smakelijke verrassing. Voor de lekkere trek is natuurlijk weer de Smul/snoepkraam, de Pannenkoeken kraam en de Hotdog/gehaktballenkraam aanwezig. En op de dinsdagavond, nieuw te koop: Suikerspinnen!

 

Maandag 9 juli:

Opening door Ballon kunstenaar Patrick, Europees kampioen 2008.

Kleurwedstrijd (kleurplaat kan t/m donderdag 19:00 uur ingeleverd worden).

Dinsdag 10 juli:

Stormbanen en wedstrijd spijkerbroek hangen.

Woensdag 11 juli:

Lotenbord met mooie prijzen, stormbanen en het vervolg wedstrijd spijkerbroekhangen.

Donderdag 12 juli:

ACTIVITEIT: Muntjes ‘duiken’. Het startsein hiervoor is om 18:15 uur voor de zwemmertjes in de leeftijd t/m 8 jaar. Iets later in de avond is het de beurt aan oudere zwem4daagse deelnemers. Verder is er het lotenbord, de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd en van spijkerbroekhangen. En natuurlijk niet te vergeten het afhalen van de welverdiende medaille en een leuke presentie!

www.dekgenemuiden.com

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500