Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook Brouwers verhuist deze week

Geplaatst op: 12 juli 2018

De vestiging van Brouwers Accountants en Adviseurs Genemuiden is met ingang van vrijdag 13 juli  gevestigd aan de Prinses Julianastraat 3. “We hebben gekozen om ons in het centrum van Genemuiden te vestigen. Hierdoor zijn we goed zichtbaar middenin de samenleving. Een plek waar we ons thuis voelen als Brouwers”, vertelt vestigingsleider en medevennoot Roelof Jan Smit.

“Met het betrekken van de voormalige Rabobank aan het Havenplein hebben we een representatieve locatie. Brouwers zal zich huisvesten op de 1e verdieping van dit fraaie pand. We hebben de inrichting en verbouwing in samenwerking met Heutink & Heij voltooid. Voor de gevestigde bedrijven is er een centrale ontvangstruimte met receptie.”

De ondernemende accountants en adviseurs van Brouwers zijn ook gevestigd in Deventer, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle. Behalve de accountancy, audit, fiscale, juridische en HRM-advisering, beschikt het sinds een aantal jaren over Brouwers365, Venturefirm en Fundfirm.

Brouwers365 bestaat uit een groep van enthousiaste specialisten met affiniteit en ervaring met managementinformatie, bedrijfsprocessen, administratie en automatisering. Voor zowel ZZP’er, MKB, retail-/detailhandel. “Fundfirm zoekt voor u de beste oplossing voor uw bedrijfsfinanciering. Dat doen we samen met u, de ondernemer. Wij helpen u met de analyse, en brengen de kredietbehoefte met u in kaart. Zodat een passende oplossing voor uw bedrijfsfinanciering gevonden wordt.”

Venturefirm is een insider in fusies en overnames. “Wij beschikken over tientallen jaren ervaring en expertise op het gebied van fusies, overnames en herstructureringen. Financiële legpuzzels noemen we het ook wel. Het eindplaatje is vaak wel bekend bij u als ondernemer. Maar welk puzzelstukje leggen we dan als eerste? En beginnen we aan de rand of in het midden? En misschien is het nodig om wat stukjes te ruilen met iemand die met een vergelijkbare puzzel bezig is?”

Brouwers Accountants & Adviseurs

Prinses Julianastraat 3

8281 JD  Genemuiden

038-8515370

www.brouwers.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500