Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste presentatiegids weer voor Breman

Geplaatst op: 24 augustus 2018

Hoofdsponsor Breman Installatiegroep ontving vrijdag traditiegetrouw de eerste presentatiegids van Sportclub Genemuiden. Het team van Sportclub Media heeft in samenwerking met Comceptum Genemuiden & Zalsman Grafimedia weer een prachtige gids gemaakt.

Als iedereen volop van de vakantie geniet wordt er druk gewerkt door de vrijwilligers van Sportclub en Johan van der Sluis van Comceptum om van de gids weer een uniek exemplaar te maken en op tijd druk klaar te hebben, onze dank hiervoor.

Vorig jaar werd de gids bekroond met een 2e prijs in de race om de Gulden Gids Award, de prijs voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal van Nederland. Uiteraard was dit een kleine teleurstelling , maar dit jaar heeft het weer zijn uiterste best gedaan om opnieuw voor het allerhoogste te gaan.

Namens hoofdsponsor BREMAN INSTALLATIE groep waren Tiem Breman en Sijm van Lente aanwezig om de nieuwe presentatiegids in ontvangst te nemen van Raymond van Dijk, Geert Kolk en Klaas Eenkhoorn namens Sportclub Genemuiden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500