Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub laat niks heel van CSV

Geplaatst op: 25 augustus 2018

Sportclub Genemuiden lijkt klaar voor de eerste competitiewedstrijd tegen DETO van komende zaterdag. De ploeg van Jan van Raalte liet zaterdagmiddag niets heel van CSV. Het oefenduel in Apeldoorn leverde een 2-8 overwinning op. En dat tegen de ploeg die in de competitie vaak een struikelblok is.

Genemuiden nam vanaf het tweede deel van de eerste helft de wedstrijd in handen. Eerst scoorde de thuisploeg, waarna Hooiveld, Kuurman en Kavak voor een 1-3 ruststand zorgden. Vanaf de 65e minuut ging het vervolgens hard. Via Eenkhoorn, Kavak, Rik van Dalfsen en opnieuw Hooiveld liep Genemuiden uit naar 1-7. Na een treffer van CSV maakte Eenkhoorn ook zijn tweede van de wedstrijd.

Dinsdag oefent Genemuiden nog tegen KHC.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500